Subscribe la telegramul nostru
Telegram

Start înscrierilor pentru UPSHIFT Moldova 2023!

Start înscrierilor pentru UPSHIFT Moldova 2023!

Dacă ai între 16 și 25 de ani și dorești să faci o schimbare în comunitatea ta atunci programul e pentru tine! Identifică problemele din comunitate, dezvoltă un proiect și ai șansa de a obține finanțare pentru a-l implementa. 

Te-ai întrebat vreodată care este rolul tău în societate și cum poți contribui la dezvoltarea acesteia? Dacă da, să știi că ai ajuns unde trebuie. 

Programul UPSHIFT oferă training și mentorat tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani în domenii precum scrierea și managementul de proiect, comunicare, leadership și antreprenoriat. Mai exact, în perioada 9-12 martie 100 de tineri vor avea oportunitatea de a participa la o tabără de instruire.  Ghidați de mentori calificați, ei vor forma echipe, vor identifica probleme din comunitatea lor, dar și soluții care vor fi transformate mai apoi în proiecte. La final, proiectele vor fi evaluate de un juriu internațional, iar 10 cele mai bune vor beneficia de finanțare din partea partenerilor UPSHIFT, dar și susținere pentru o implementare eficientă a acestora. 

Cu alte cuvinte, de la concept la soluții, buget sau implementare – tinerii vor fi informați și ajutați la fiecare pas din dezvoltarea proiectului. 

Tu poți fi unul din acești tineri! Participând la UPSHIFT cu inițiativa de a schimba ceva, poți deveni managerul propriului proiect după doar 4 zile de training, însoțite de sesiuni personalizate de mentorat din partea echipei noastre de traineri. Participarea la proiect este absolut gratuită pentru toți.

Dacă îți dorești să faci parte din această aventură echipa UPSHIFT te așteaptă! Dacă ai între 16 și 25 de ani înscrie-te aici http://shorturl.at/nTX14 până la data de 12 februarie și așteaptă să fii contactat/ă de Coordonatorii locali. Pentru mai multe detalii ne găsești pe pagina de Facebook UPSHIFT Moldova, pe pagina web a programului sau la numărul de telefon 078928142- Bejan Irina (Coordonator Regional de proiect Regiunea Sud). 

Inițiativa ta poate fi și o soluție pentru comunitate! 

UPSHIFT este în acest an la a 5-a ediție. Programul este dezvoltat în conformitate cu o metodologie UNICEF, care susține implicarea tinerilor în domeniul economic prin intermediul antreprenoriatului social, pe calea formării și consolidării de competențe și abilități, precum și prin punerea la dispoziție a unor instrumente de dezvoltare economică. În Moldova acest program este implementat de TEKEDU, în parteneriat cu Ministerului Educației și Cercetării și cu susținerea financiară UNICEF Moldova!

Articole similare