Publică un anunț
piatasud.md

Statul Major al Forțelor Armate a Ucrainei: 4 tancuri rusești au fost incendiate în apropierea orașului Harkov

Statul Major al Forțelor Armate a Ucrainei: 4 tancuri rusești au fost incendiate în apropierea orașului Harkov
© foto: REUTERS

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook. Totodată, s-a anunțat doborârea unui avion militar rusesc în regiunea Kramatorsc, acesta fiind al 6-lea avion doborât de la începutul invaziei. 

„Forțele Unite dau un răspuns demn forțelor armate ale Federației Unitățile și personalul militar al Forțelor Armate ale Ucrainei își părăsesc în mod masiv pozițiile, a declarat Ministerul rus al Apărării. Se observă că pozițiile soldaților ucraineni care au depus armele nu sunt supuse grevelor.Ruse. Unități militare în poziții. Păstrați-vă calmul și credeți în apărătorii ucraineni” se spune în comunicat. 

Forțele Armate ale Federației Ruse au început bombardamentul intensiv al unităților ucrainene din est și au lansat și lovituri cu rachete pe aeroporturile din mai multe orașe ucrainene. Totodată, au fost lansate bombardamente de artilerie al teritoriului și localitățile Ucrainei de-a lungul frontierei de stat. 

Totodată, Președintele Zelinschi a semnat decretul de instituire a stării de război, iar Rada supremă a aprobat decretul. 

Pe de altă parte, presa rusă scrie că unitățile și personalul militar al Forțelor Armate ale Ucrainei își părăsesc în mod masiv pozițiile, a declarat Ministerul rus al Apărării. Se observă că pozițiile soldaților ucraineni care au depus armele nu sunt supuse bombardamentelor.

Articole similare