Publică un anunț
piatasud.md

Tânăr rănit grav la Cantemir. A intrat cu mașina într-un copac

Tânăr rănit grav la Cantemir. A intrat cu mașina într-un copac

Un tânăr de 22 de ani a ajuns la reanimare după ce s-a izbit violent cu automobilul într-un copac de pe marginea drumului. Șoferul a rămas blocat între fiare. Pentru a fi scos, a fost nevoie de intervenția salvatorilor, care au efectuat lucrări de descarcerare. Accidentul a avut loc noaptea trecută, în raionul Cantemir.

Contactată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Cantemir, Cristina Ciobanu, a declarat că accidentul s-a produs în jurul orei 03.00, pe traseul dintre satele Sadîc și Vișniovca. Tânărul, care este din municipiul Comrat, se deplasa din Vișniovca la Comrat. Într-un moment, a pierdut controlul asupra volanului, a derapat și a intrat în plin într-un copac.

Ca urmare a impactului, șoferul a fost transportat la Spitalul raional Comrat, fiind internat în Secția reanimare.

Potrivit poliției, din cauza traumatismelor, șoferul nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest Drager, însă la sosirea la spital, acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru a verifica dacă tânărul consumase alcool. În prezent se desfășoară acțiuni de urmărire penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Sursa: ipn.md

Articole similare