Publică un anunț
piatasud.md

Tatiana Seredenco: Pacea, securitatea se datorează dumneavoastră, domnilor veterani. Datorită dumneavoastră mi-am crescut copiii în pace și liniște

Tatiana Seredenco: Pacea, securitatea se datorează dumneavoastră, domnilor veterani. Datorită dumneavoastră mi-am crescut copiii în pace și liniște

Astăzi, 2 martie 2023, se împlinesc 31 de ani de la începutul războiului de la Nistru. În cadrul unei ceremonii de comemorare și de inaugurare a unei plăci comemorative organizate la IP Cahul, vicepreședinta raionului, Tatiana Seredenco, a adresat un mesaj de recunoștință și respect pentru veteranii care au contribuit la menținerea păcii și securității în regiune.

În declarația sa, Tatiana Seredenco a subliniat importanța contribuției veteranilor în asigurarea unei vieți liniștite și sigure pentru locuitorii raionului Cahul. Ea a adăugat că datorită eforturilor acestor oameni curajoși, oamenii au putut să-și crească copiii într-un mediu pașnic și să lucreze într-un climat de securitate.

”Pacea, securitatea se datorează dumneavoastră, domnilor veterani. Datorită dumneavoastră mi-am crescut copiii în pace și liniște, datorită dumneavoastră pot să muncesc, datorită dumneavoastră copiii mei nu știu ce e asta foamea. Și spun asta din partea a sute de oameni. Un deosebit respect și plecăciune pentru dumneavoastră, stimați veterani. Memoria să nu ne lese”, o declarat vicepreședinta în cadrul evenimentului de dezvelire a plăcii comemorative la IP Cahul.

În încheierea discursului, vicepreședinta a reiterat importanța păstrării vie a amintirii acestor evenimente tragice și a mulțumit veteranilor pentru sacrificiul lor. Ceremonia s-a încheiat cu dezvelirea plăcii comemorative care amintește de eroii căzuți în război.

VEZI ȘI: Reportaj FOTO// Comemorarea cahulenilor căzuți în Războiul din Transnistria

Articole similare