Publică un anunț
piatasud.md

Teatrul ,,B.P.Hasdeu” din Cahul anunță o nouă premieră! Vezi detalii

Teatrul ,,B.P.Hasdeu” din Cahul anunță o nouă premieră! Vezi detalii
© Sursa: Teatrul ,,B.P.Hasdeu", Cahul

La închiderea stagiunii, Teatrul „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul, tradițional, își bucură spectatorii cu o PREMIERĂ!

„CUMETRELE” de Michel Tremblay este o comedie dramatică,scrisă parcă pentru noi (voi) și despre noi (voi), montată aici, la Cahul, de LUMINIȚA ȚÂCU, regizoarea care încântă și surprinde de fiecare dată publicul cahulean și nu numai.

Mult umor în această piesă, presărat cu sarcasm și destul dramatism, ca să pătrundă în inimile celor care vor asista la petrecerea pe care o dă Germaine Lauzon. Un text perfect contemporan astăzi, aici și oriunde, pentru că surprinde adevărata natură umană și pentru că are curajul de a ne pune oglinda în față.

„Cumetrele” este una dintre cele 50 de piese pe care trebuie să le cunoască cineva care se ocupă de teatru, sau sunt pasionați de teatru, de evoluţia dramaturgiei de la origini şi până azi.

În distribuție: Rodica Ciobanu, Vlada Maftei, Natalia Mândru – Ciola, Alina Donea, Aurica Țurcanu, Mariana Delii, Alina Carp, Mihai Țăruș, Tudor Andriuță, Ion Furnică, Maria Ciobănică, Valeria – Elena Gurova, Adrian Covaci.

Premiera va avea loc pe 13 și 14 iulie, ora 18:00.

Pentru a rezerva bilete puteți contacta la numărul de telefon +373 69621557 sau +373 60775522.

Autoare: Bianca Gorlenco

Articole similare