Publică un anunț
piatasud.md

Țigări electronice și vodcă, depistate în Vama Giurgiulești-Galați

Țigări electronice și vodcă, depistate în Vama Giurgiulești-Galați

Polițiștii de frontieră în comun cu inspectorii vamali au contracarat o tentativă de transportare ilegală peste frontiera de stat a 140 de țigări electronice și 11 cutii cu vodkă. Cazul a fost consemnat în seara zilei de ieri, 9 septembrie, în punctul de trecere a frontierei Giurgiulești-Galați.

Pe direcția ieșire din țară s-a prezentat un microbuz de model Mercedes Sprinter, la volanul căruia a fost legitimat un conațional de 22 de ani.

După verificarea documentelor de călătorie a fost luată decizia extinderii controlului, pentru a exclude orice bănuială privind transportul ilegal de bunuri.

Astfel, urmare a cercetărilor fizice a mijlocului de transport, echipa mixtă de control a depistat sub bancheta din față mai multe pachete cu țigări electronice, iar sub scaune – cutii cu vodkă. Pentru întreaga cantitate de bunuri tânărul nu a putut prezenta actele necesare.

Conform competențelor, cazul este cercetat de către Serviciul Vamal în vederea elucidării tuturor circumstanțelor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Articole similare