Publică un anunț
piatasud.md

Tinerii care au vandalizat sculptura din parc au fost identificați și sancționați de polițiștii din Cahul

Tinerii care au vandalizat sculptura din parc au fost identificați și sancționați de polițiștii din Cahul

Cei doi tineri care zilele trecute au apărut într-un video în care distrug o sculptură din lemn din Parcul G.Vieru din Cahul au fost identificați. 

Potrivit poliției, cei doi făptași sunt cercetați pentru huliganism nu prea grav, ambii fiind identificați, iar unul dintre aceștia deja și-a primit amenda de 1500 lei. Al doilea făptaș este căutat de polițiști. 

Ștefan Nucă, Șeful IP Cahul a comentat situația: „IP Cahul s-a autosesizat privind acest caz și au fost întreprinse toate acțiunile pentru a identifica și sancționa făptașii. E grav că pentru a fi populari pe rețele de socializare, unii tineri recurg la acțiuni de vandalizare și distrugere a bunurilor publice. Venim cu un apel către toți cetățenii să se abțină de la astfel de acțiuni și să păstreze intacte bunurile publice. Poliția a intensificat deja acțiunile de patrulare a orașului pentru a preveni astfel de cazuri” 

Totodată, șeful IP Cahul a îndemnat cetățenii dacă sunt martori la astfel de cazuri să apeleze imediat 112. 

VEZI VIDEO// Trei minori din Cahul au filmat și postat pe Instagram cum vandalizează o sculptură din lemn din parcul central

Articole similare