Publică un anunț
piatasud.md

Tinerii fotbaliști din Cahul s-au clasat pe locul I la Turneul de Fotbal „Future Stars Cup” din Vadul lui Vodă

Tinerii fotbaliști din Cahul s-au clasat pe locul I la Turneul de Fotbal „Future Stars Cup” din Vadul lui Vodă

În zilele de 18 și 19 mai, la Vadul lui Vodă, în cadrul Centrului de Pregătire al Echipei Naționale, a avut loc turneul de fotbal pentru copii „Future Stars Cup”. La această competiție au participat cele mai bune cluburi și academii de fotbal din Republica Moldova, aducând laolaltă talentele viitorului în sportul rege.

Echipa de fotbaliști născuți în 2017 de la Școala Sportivă nr. 2 din Cahul a avut o prestație remarcabilă, reușind să câștige turneul după 14 meciuri disputate. În finala disputată împotriva echipei „Zimbru” Chișinău, micii fotbaliști din Cahul au obținut o victorie impresionantă cu scorul de 3-1, asigurându-și astfel primul loc dintre cele 16 echipe participante.

De asemenea, copiii născuți în 2015 au demonstrat și ei abilități deosebite pe teren, clasându-se pe locul 6 în categoria lor de vârstă, dintr-un total de 24 de echipe. Aceste rezultate reflectă atât talentul și munca tinerilor sportivi, cât și dedicația antrenorilor și susținerea părinților.

Performanțele obținute la „Future Stars Cup” sunt un motiv de mândrie pentru comunitatea din Cahul și un indiciu clar că viitorul fotbalului moldovenesc este promițător.

Articole similare