Publică un anunț
piatasud.md

TOP 10 filme ca să intri în atmosfera magică de sărbătoare

TOP 10 filme ca să intri în atmosfera magică de sărbătoare

Se apropie sărbătorile de iarnă, perioada magică în care evadezi din cotidian și petreci timpul alături de familie. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase filme ca să le vizionezi împreună cu cei dragi.

1. Un băiat numit Crăciun

A Boy Called Christmas

Un băiat obișnuit, pe nume Nikolas, pornește într-o extraordinară aventură spre nordul înzăpezit în căutarea tatălui său plecat să descopere legendarul sat al elfilor, Elfhelm. Având alături un ren încăpățânat, pe nume Blitzen și un șoricel credincios, care este animalul său de companie, Nikolas își întâlnește în curând destinul în această poveste magică, amuzantă și emoționantă, care demonstrează că nimic nu este imposibil.

2. Jingle Jangle: O aventură de Crăciun

Jingle Jangle – A Christmas Journey

Jingle Jangle: O aventură de Crăciun este o poveste proaspătă și plină de viață, în spiritul sărbătorilor. Cu acțiunea plasată în vibrantul orășelul Cobbleton, filmul îl urmărește pe excentricul creator de jucării Jeronicus Jangle, ale cărui invenții sofisticate satisfac orice capriciu și uimesc pe oricine. Dar cel mai de încredere ajutor al său îi fură cea mai valoroasă creație. Acum totul depinde de Journey, isteața și inventiva lui nepoată, și de o invenție de mult uitată, care ar putea vindeca vechile răni și reînvia magia.

3. Însuflețit / Spirited

Spirited

”Spirited” este un film de comedie american pe tema Crăciunului. O repovestire modernă a romanului lui Charles Dickens din 1843, A Christmas Carol. În fiecare Ajun de Crăciun, Ghost of Christmas Gift, își alege un suflet întunecat pentru a fi vizitat de alte trei spirite. Dar în acest sezon, acesta iți alege ținta greșit. Clint Briggs învârte lucrurile în așa fel, încât gazda sa fantomatică ajunge să își reexamineze propriul, trecut, prezent și viitor.

4. Mame bune și nebune

A Bad Moms Christmas

Cu o distribuție excelentă, A Bad Moms Christmas urmărește povestea celor trei femei care, în esență, sunt subapreciate, dar suprasolicitate, în timp ce se răzvrătesc împotriva provocărilor și așteptărilor de la Super Bowl, pentru mame: Crăciunul. Ca și cum etapa creării unei sărbători perfecte pentru familiile lor n-ar fi fost îndeajuns de grea, ele trebuie să facă toate acestea mult mai solicitant, în timp ce își găzduiesc și își distrează propriile mame. Până la finalul călătoriei, cele trei vor redefini „cum se fac sărbătorile speciale” pentru toți și, de asemenea, vor reuși să se apropie mult mai mult de propriile lor mame.

5. Iubiți de sărbători

Holidate

Sloane și Jackson detestă sărbătorile. Împărtășind o aversiune comună împotriva sărbătorilor și asigurându-se reciproc că celălalt nu-i interesează, ei devin perechea perfectă, ceea ce conduce la nenumărate situații amuzante și provocatoare. Însă la sfârșitul unui an de sărbători absurde, Sloane și Jackson își dau seama că ceea ce ambii detestă s-ar putea să devină ceva ce ambii îndrăgesc.

6. Ho Ho Ho

Ho Ho Ho

Povestea este simplă. Horaţiu e un băieţel de opt ani, care încă mai crede în Moş Crăciun şi care primeşte drept cadou de Sărbători… o zi la mall. Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi normală, se transformă însă într-o adevarată aventură atunci când copilul se pierde de mama sa. El îl întâlneşte pe Ion, un pungaş deghizat în Moş Crăciun, care se pregătea să dea o spargere.

7. David și elfii

David și elfii

Crăciunul se apropie, dar nu este o perioadă fericită pentru David. După ce s-au mutat într-un oraș mare, părinții lui sunt ocupați cu munca și au uitat de semnificația Crăciunului. David decide să schimbe asta. Împreună cu spiridușul Albert, care a evadat din tărâmul lui Moș Crăciun pentru a afla ce înseamnă Crăciunul, David pornește spre Munții Tatra, unde locuiesc bunicii săi, într-o călătorie plină de aventuri.

8. Școala pentru Bine și Rău

The School for Good and Evil

În satul Gavaldon, Sophie și Agatha, două inadaptate, sunt legate printr-o neașteptată prietenie. Într-o noapte, când pe cer domnea luna roșie, o forță puternică le atrage la Școala pentru bine și rău, locul de unde începe povestea oricărui basm bun. Dar ceva este în neregulă de la bun început. Sophie ajunge la Școala pentru rău, iar Agatha ajunge la Școala pentru bine. Ca și când n-ar fi fost de ajuns că merg la cursuri cu copiii Vrăjitoarei Rele, ai Căpitanului Hook și cu cuceritorul fiu al Regelui Artur, conform spuselor Directorului, doar un sărut din iubire poate schimba regulile și le poate trimite la școala potrivită, pentru a-și urma adevăratul destin.

9. Aroma iubirii

Love Hard

O tânără din Los Angeles fără noroc în dragoste folosește o aplicație de întâlniri prin care cunoaște și se îndrăgostește de un tip de pe Coasta de Est. Ea decide să îi facă o vizită-surpriză de Crăciun și descoperă că a fost înșelată, în spatele profilului online ascunzându-se altcineva. Comedia romantică reconfortantă redă încercările ei de a găsi iubirea adevărată.

10. O nouă poveste de Crăciun

Last Christmas

Kate este o tânără aflată într-un impas din toate punctele de vedere. Are un job care nu-i place, o familie cu care se ceartă constant, și nici audițiile la care participă nu par să-i meargă tocmai bine. Asta până când îl întâlnește pe Tom, care cu buna lui dispoziție total opusă firii ei morocănoase, o ajută pe Kate să se ridice atunci când aceasta este cu moralul la pământ.

Vizionare plăcută!

Articole similare