Publică un anunț
piatasud.md

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în luna iunie în Moldova. Salariu de 50 000 lei

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în luna iunie în Moldova. Salariu de 50 000 lei

ANOFM vine cu informații despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data de 17 iunie 2024, conform declarațiilor agenților economici.

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante a fost realizat în conformitate cu ofertele şi cerinţele pieţii muncii.  Astfel, au fost selectate şi plasate cele mai bine plătite locuri de muncă conform clasamentului datelor în descreştere. 

Compania OZKA CONSTRUCTION SRL din or. Hînceşti oferă pentru poziţia de geodez-şef/geodeză-şefă în construcţia de drumuri o remunerare salarială de 50000 lei. Cerinţele angajatorului faţă de persoanele cointeresate să aplice sunt atribuite domeniului de verificare a actelor geodezice în baza cercetărilor efectuate, înregistrarea documentelor legate de geodezie şi proiectarea drumului. Compania dispune de mai multe locuri de muncă vacante pentru poziţiile de: maistru în construcţia de drumuri și mecanic/mecanică auto pentru o remunerare salarială de 40300 – 43200 lei. 

BAUTEX COMPOSITES SRL din or. Străşeni oferă pentru poziţia de tehnolog-şef/tehnologă şefă un salariu de 35000 lei. Specialistul va fi responsabil de asigurarea controlului producerii şi de ajustarea regimului tehnologic. 

TEHNO MS SRL din or. Chişinău angajează doi/două operatori/operatoare call centru, pentru care oferă remunerare de 15000-30000 lei. Angajaţii vor promova şi vor vinde produsele companiei, vor consulta clienţii şi vor recepţiona comenzile. 

ARTDOCK COMPANY SRL din or. Chişinău oferă pentru doi/două redactori traducători/redactoare traducătoare un salariu de 13700-30000 lei. Persoanele interesate vor cunoaşte limba engleză şi limba rusă pentru a realiza traducerea jocurilor video. 

Compania CAMPEN-COM SRL din or. Chişinău angajează cinci tîmplari/tîmplăriţe care vor primi remunerare de 12000-30000  lei. Angajatul va lua parte la realizarea mobilei din lemn  masiv. 

VICTIANA SRL din or. Chișinău angajează trei manageri de vînzări și relații cu clienții. Managerii vor fi responsabili de consultarea clienților și selectarea programelor potrivite de finanțare pentru aceștea. La fel, vor monitoriza și gestiona creanțele întreprinderii. Angajații vor avea un salariu de 17000-29000 lei. 

SERVICIUL MEDICAL AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE din or. Chişinău are necesitate de doi medici specialişti (medic radiolog şi medic imagist) pentru a oferi servicii de înaltă calitate,  şi pentru care oferă 27450 lei. La fel, este nevoie şi de doi medici de familie, cu salariu de 24500 lei.

Cele mai plătite locuri de muncă, sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze

Articole similare