Publică un anunț
piatasud.md

Toţi membrii organizaţiei teritoriale Cahul a PDM părăsesc formaţunea politică

Toţi membrii organizaţiei teritoriale Cahul a PDM părăsesc formaţunea politică

Organizaţia teritorială Cahul a Partidului Democrat părăseşte, in corpore, formaţiunea şi se declară neafiliaţi în toate organele elective din raionul Cahul. Decizia vine ca urmare a excluderii lui Vladimir Andronachi din partid.Astfel, democraţii din Cahul şi-au exprimat „profunda dezamăgire şi dezacordul” faţă de decizia conducerii PDM „care au dus la plecarea din partid şi fracţiunea PDM a deputatului Vladimir Andronachi”. La fel, aceştia şi-au exprimat susţinerea şi încrederea pentru Andronachi în calitatea sa de parlamentar.

„Constatăm cu profundă dezamăgire că gestul colegului nostru a fost distorsat fără cea mai mică dorinţă de a înţelege motivele. Ba mai mult, în locul chemării la un dialog, aşa cum prevede de fapt Statutul PDM, a fost inopinat trasă sentinţa: «Nu poţi pleca de acolo de unde nu eşti». Şi asta au spus-o acei membri, care se simt foarte aproape de partid de la distanţa şi înălţimea fotoliilor sale”, se menţionează în comunicat.

Amintim că Partidul Democrat a anunţat că Biroul Executiv şi Fracţiunea PDM s-au întrunit vineri într-o şedinţă comună, la care s-a decis cu unanimitate de voturi, excluderea lui Vladimir Andronachi şi Eugeniu Niciforciuc din Partidul Democrat, iar fracţiunea a decis excluderea lui Eugeniu Nichiforciuc din fracţiunea PDM.

Sursa: tvrmoldova.md

Articole similare