Publică un anunț
piatasud.md

Traficul de camioane care merg spre portul Giurgiulești este redirecționat pe trasee alternative

Traficul de camioane care merg spre portul Giurgiulești este redirecționat pe trasee alternative

Administrația de Stat a Drumurilor informează că în procesul de implementare a Contractului RSP/W10/01, privind reabilitarea drumului M3 Chișinău Giurgiulesti, implementat de compania „Automagistral Pivden” LLC, a intervenit necesitatea de a devia temporar traficul de camioane cu masa totală mai mare de 8 tone de pe traseul M3 pe trasee alternative.

Specificul execuției lucrărilor de excavare intre 2 și 4 m adâncime în câteva sectoare nu permite execuția lucrărilor de construcție în paralel cu traficul greu, respectiv a fost primită aprobarea privind devierea temporară a traficului din partea Inspectoratului National de Securitate Publică a IGP si din partea Beneficiarului drumului M3, Administrația de Stat a Drumurilor.

În acest context, companiile de transport cu rute spre Portul Internațional Liber Giurgiulești sau vama Giurgiulești și alți transportatori sunt solicitați să respecte restricțiile temporare aplicate pe două sectoare: M3 km 165+800 – 171+200 (între vama Vulcănești și or. Vulcănești) și M3 km 179+650 – km 190+750 (M3 or. Vulcănești – R32 s. Slobozia Mare). 

Conform planului de deviere a traficului, pe traseul M3 și pe traseele alternative R34 si R32 vor fi montate indicatoare temporare de semnalizare. Suplimentar vor fi implicați muncitori rutieri și se va solicita suportul echipelor de patrulare ale IGP. Durata devierii temporare este estimativ de 2.5 luni, începând cu 26.04.2022. Persona de contact privind organizarea circulatiei rutiere pentru proiectul de reabilitare a drumului M3 este dl. Vitalii Popazov (tel. 078271691). 

Articole similare