Publică un anunț
piatasud.md

Trenul – loc pentru excursii și evenimente. Cahul în lista stațiilor

Trenul – loc pentru excursii și evenimente. Cahul în lista stațiilor

„Trenul poate deveni gazda petrecerii tale! Fie că este vorba de zile de naștere, Team Building, excursii prin toată țara pentru copii și adulți sau evenimente neobișnuite – toate pot fi organizate în vagoanele speciale din dotarea CFM” se spune într-o postare pe pagina de Facebook a Căii Ferate din Moldova. 

Compania pune la dispoziție vagoane spațioase, confortabile, dotate cu sisteme de climatizare. După caz, poate fi atașat și un vagon de tip restaurant. 

„În funcție de numărul grupului, traseul prestabilit și forma petrecerii, CFM vă pune la dispoziție trenuri cu 30 sau chiar 400 de locuri. Cursele VIP pentru grupurile mici de persoane dispun și de paturi de dormit” se spune în postare.

Prețul pentru rezervarea unei curse speciale este stabilit în funcție de distanța parcursă și tipul mijlocului de transport. Oferta este valabilă atât pentru persoanele fizice, cât și cele juridice. Rezervările se fac cu minim 3 zile înainte de ziua plecării.

Compania a mai publicat și o hartă unde sunt specificate traseele feroviare unde sunt stații de transport de mărfuri și gări de călători, pentru a face mai ușoară planificarea unei călătorii sau excursii. 

Stația feroviară din mun. Cahul este una mixtă, pentru pasageri și mărfuri și poate fi utilizată pentru a plecări sau sosiri de călători, inclusiv cei care vor să-și organizeze petrecerea pe șine.  

Articole similare