Publică un anunț
piatasud.md

Un alt rezervor din Portul Giurgiulești a fost prăbușit. Pompierii au localizat incendiul /VIDEO

Un alt rezervor  din Portul Giurgiulești a fost prăbușit. Pompierii au localizat incendiul /VIDEO

Pompierii din sudul țării au reușit în această noapte localizarea incendiului la rezervorul nr.2 încărcat cu șrot de floarea soarelui.

Acțiunea a avut loc la ora 1:49 pe 22 ianuarie, după ce construcția metalică de capacitate mare a fost prăbușită controlat la ora 01:29. În urma deteriorării de către specialiști a elementului din partea de jos a rezervorului, construcția s-a prăbușit, iar pompierii au reușit să ajungă la focar și să stingă flăcările deschise.

Începând cu data de 20 ianuarie angajații IGSU au asigura securitatea antiincendiară în preajma rezervoarelor cu șrot din Portul Internațional Liber Giurgiulești, după ce și al doilea siloz ardea. La moment pompierii acționează pentru lichidarea totală a incendiului și efectuează paza antiincendiară la obiectiv.

Pentru lucrări de localizare și stingere a incendiului în Portul Internațional Liber Giurgiulești acționează 13 angajați cu 5 autospeciale de intervenție. Misiunea angajaților IGSU va continua până la înlăturarea tuturor riscurilor pentru  infrastructura din zonă.

Vezi și: „Giurgiulești a devenit cea mai poluată zonă” Ce spun cetățenii și autoritățile

Articole similare