Publică un anunț
piatasud.md

Un autocar din Moldova s-a răsturnat pe o șosea din Galați

Un autocar din Moldova s-a răsturnat pe o șosea din Galați

Ieri, 28 ianuarie, din cauza zăpezii depuse pe șosele, un autocar cu pasageri din Republica Moldova a derapat și s-a răsturnat pe drumul E581, în județul Galați. Trei persoane au fost rănite.

Potrivit ISU Galați, incidentul a avut loc pe drumul E581, în dreptul localității Berheci, din județul Galați. Un autocar a derapat și s-a răsturnat în câmp. În autocar erau opt persoane din Republica Moldova, trei dintre ele au fost rănite. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ISU și SMURD pentru a ajuta răniții, transmite adevarul.ro

Ninsoarea și viscolul continuă să facă probleme pe drumurile din județul Galați, unde zeci de autoturisme au rămas împotmolite. 

Reprezentanții ISU Galați anunță că, în localitatea Cuca, sunt 20 de mașini blocate. De asemenea, un microbuz cu patru cetățeni moldoveni este împotmolit în comuna Vlădești. Se intervine și în zona localității Valea Mărului pentru deblocarea unei mașini în care se află o femeie gravidă.

De asemenea, s-a decis ca tronsonul de drum dintre localitățile Șendreni și Hanu Conachi DN 25 să fie închis circulației auto.

„Colegii noștri care au ieșit din tură nici acum nu au ajuns acasă. Au ajutat la deszăpezirea unei ambulanțe între Schela și Smârdan. Acum sunt în zona Izvoarele spre Independența și ajută șoferii care au derapat. Ei lucrează de peste cinci ore, după alte 24 de ore din tura de serviciu”, a transmis ISU Galați.

Articole similare