Publică un anunț
piatasud.md

Un cetățean este cercetat pentru că a încercat să transporte ilicit călători și să mituiască polițiștii de frontieră la Cahul

Un cetățean este cercetat pentru că a încercat să transporte ilicit călători și  să mituiască polițiștii de frontieră la Cahul

Un incident a avut loc ieri noaptea la punctul de trecere a frontierei Cahul, unde un cetățean moldovean a încercat să mituiască polițiștii de frontieră după ce a fost depistat că nu deține licență de transportare a călătorilor în regim internațional.

Pe caz este vizat un conațional, în vârstă de 37 de ani, originar din Chișinău, fiind prezent la linia de control în calitate de șofer de microbuz pe rută ocazională.

În cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că șoferul nu deținea licența pentru transportul de călători, document care se eliberează de către ANTA. Conducătorul auto, întrebat despre posesia acestui act, a încercat să se eschiveze, oferind bani polițiștilor de frontieră pentru a nu fi documentat pentru încălcarea admisă.  

Pe marginea acestor fapte a intervenit grupa operativă, care a inițiat cercetări pe marginea  cazului de corupere activă (art.325 CP al RM) și încălcării regulilor de transportare de călători, conform art. 197 CC al RM. 

Amintim că orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.

Articole similare