Publică un anunț
piatasud.md

Un felcer de la Cahul, răpus de COVID-19 la 52 de ani. A activat în sistemul medical timp de 31 de ani

Un felcer de la Cahul, răpus de COVID-19 la 52 de ani. A activat în sistemul medical timp de 31 de ani

O nouă pierdere în sistemul de sănătate din Republica Moldova, provocată de noul coronavirus. Este vorba despre medicul Țezari Luchianov, angajat în calitate de felcer la Substația de Asistență Medicală Urgentă Cahul timp de 31 de ani, transmite cotidianul.md

Un mesaj de condoleanțe a fost publicat joi, 28 ianuarie 2021, pe pagina Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească.

„Aducem un ultim omagiu domnului Luchianov, care s-a stins din viață la data de 25 ianuarie 2021 în urma complicațiilor provocate de COVID-19. Luchianov Țezari s-a născut la 4 iulie 1969 în orașul Cahul. După absolvirea Școlii de medicină din Cahul a activat timp de 31 de ani în funcție de felcer în cadrul Substației de Asistență Medicală Urgentă Cahul.
A fost un om deosebit, iar trecerea sa la cele veșnice lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut”, se arată în mesajul semnat de colaboratorii IMSP CNAMUP, care au transmis condoleanțe familiei, rudelor și colegilor în legătură cu decesul domnului Luchianov Țezari.

Articole similare