Publică un anunț
piatasud.md

Un pas important spre modernizarea infrastructurii medicale din Cahul: Inițierea studiului de fezabilitate pentru Spitalul Regional

Un pas important spre modernizarea infrastructurii medicale din Cahul: Inițierea studiului de fezabilitate pentru Spitalul Regional

O ședință importantă a avut loc pe 31 ianuarie la Consiliul Raional Cahul, având ca obiectiv principal discutarea și coordonarea activităților legate de inițierea procesului de elaborare a studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic conceptual al Spitalului Regional Cahul.

La eveniment au participat: Ion Prisăcaru – Secretar de Stat al Ministerului Sănătății, Pavel Groza – Președintele raionului Cahul, Nicolae Dandiș -Primarul municipiului Cahul, Vasile Rotaru – Directorul IMSP Spitalul Raional Cahul dar și membrii comisiei desemnați pentru acest proiect.

foto: cahul.md

Domnul Ion Prisăcaru a deschis ședința, subliniind importanța majoră a Spitalului Regional Cahul în contextul modernizării infrastructurii medicale din regiune. Secretarul de Stat a accentuat necesitatea unei colaborări strânse între instituțiile guvernamentale la toate nivelurile pentru a asigura implementarea eficientă a acestui proiect vital pentru comunitate.

foto: cahul.md

Pe parcursul întrunirii, s-au abordat detaliile legate de: amplasamentul propus pentru construcția spitalului, infrastructura de suport necesară dar și impactul socio-economic al proiectului asupra comunității din regiune.

Inițierea studiului de fezabilitate pentru Spitalul Regional Cahul reprezintă un pas semnificativ spre îmbunătățirea calității asistenței medicale oferite locuitorilor din regiune. Proiectul promite o infrastructură modernă și dotată, care va contribui la creșterea accesului la servicii medicale de calitate și la îmbunătățirea stării de sănătate a populației.

foto: cahul.md

Articole similare