Publică un anunț
piatasud.md

Un polițist de frontieră a salvat de la bătaie un șofer de rută din Cahul /VIDEO

Un polițist de frontieră a salvat de la bătaie un șofer de rută din Cahul /VIDEO

În orașul Cahul, un polițist de frontieră a intervenit în forță  pentru a curma ațiunile violente ale unui pasager agresiv, aflat în transportul public. Bărbatul sărise la bătaie asupra șoferului de rută, pentru faptul că acesta l-a atenționat să-și pună masca de protecție. Incidentul a fost înregistrat ieri, 17 martie, în jurul orei 10:50.

Aflându-se în afara orelor de muncă,  angajatul Direcției regionale Sud a fost martorul unui incident și a fost a cea persoană care a intervenit pentru a-l aplana. Astfel că, în timp ce se deplasa prin oraș cu transportul public, a observat că la una dintre stații a urcat un bărbat, care nu purta mască de protecție. Fiind atenționat de către șoferul autobuzului să-și pună masca, persoana în cauză s-a manifestat printr-un comportament agresiv, adresându-se cu cuvinte necenzurate în adresa conducătorului auto. 

Ca urmare, șoferul autobuzului a oprit în trafic mijlocul de transport, rugând pasagerul agresiv să coboare dacă nu se conformează măsurilor de protecție anticovid. Moment când agresorul s-a năpustit asupra conducătorului auto. În ajutor a intervenit polițistul de frontieră, aplicând forța fizică în vederea imobilizării agresorului.

La fața locului a fost solicitat serviciul 112,  iar în scurt timp s-a apropiat un echipaj al IP Cahul, care a preluat persoana agresivă pentru documentarea acesteia.

Menționăm că polițistul de frontieră, care a dat dovadă atitudine proactivă, este agent superior Vădăvoi Dionisie, subofițer superior al Serviciului Dispecerat al Centrului Regional de Coordonare al DR Sud, fiind angajat al Poliției de Frontieră din 2019. Este absolvent al Universității de Stat de Educație Fizică și Sport, iar în 2019 și 2020 Dionisie a fost campion în cadrul IGPF la lupta SAMBO, pentru categoria 68 de kg.  El a participat și în cadrul competițiilor organizate în cadrul MAI, grupa I-a și 3-a valorică, fiind  premiat la ambele competiții cu medalia de bronz.


 

Articole similare