Publică un anunț
piatasud.md

Un șofer cu 14 pasageri prins beat la volanul unui microbus în raionul Cahul /VIDEO

Un șofer cu 14 pasageri prins beat la volanul unui microbus în raionul Cahul /VIDEO

Un microbuz cu oameni în salon stopat de INSP, șoferul se afla în stare de ebrietate

https://www.facebook.com/610508662409910/videos/2798121433740574/

Ieri seara, ofițerii Direcției patrulare Sud au stopat în apropriere de satul Lebedenco, raionul Cahul un microbuz cu pasageri, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție impuse de către Comisia națională extraordinară de sănătate publică.

În salon se aflau 14 persoane, lucrători agricoli a unei întreprinderi și se întorceau acasă după o zi de muncă. Însă, șoferul de 56 de ani care conducea autobuzul avea semne de stare de ebrietate. Astfel, acesta a fost testat cu apăratul Drager, rezultatul a arătat 0,56 mg/l vapori de alcool în aerul expirat. Conducătorul auto a rămas fără permisul de conducere, instanța urmând să se expună asupra sancțiunii, pasagerii fiind duși până la destinație cu un alt conducător auto de la firmă.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, îndemnăm toți participanții la trafic să respecte regulamentul circulației rutiere și să fie vigilenți atunci când pornesc la drum, iar dacă știi că ai consumat alcool, nici într-un caz nu urca la volanul unui vehicul.

Articole similare