Publică un anunț
piatasud.md

Un tânăr a fost numit Şef Secţie construcții, gospodărie comunală și drumuri a CR Cahul!

Este vorba despre Sergiu Drangoi, tânăr de 24 de ani, care a câştigat concursul de ocupare a funcţiei rămase vacante.

Decizia de a-l numi în funcţie a fost luată de Consilierii Raionali în cadrul şedinţei forului raional din 2 aprilie 2015, iar rezultatele concursului de ocupare a funcţiei vacante au fost enunţate de către Preşedintele Raionului Cahul.

Aleşii locali au avut câteva întrebări pentru domnul Drangoi legate de activitatea profesională, studiile dar şi afaceri pe care le deţine. 

Astfel. întrebat de consilierul Gheorghe Popazu dacă are afaceri în domeniul construcţiilor, acesta a afirmat că nu are astfel de afaceri la moment: „Am avut dar de câteva luni nu mai am”.

La capitolul experienţă profesională, domnul Drangoi a ţinut să menţioneze că a activat circa 3 ani de zile în cadrul unor întreprinderi a căror domeniul de activitate era bazat pe executarea lucrărilor de construcţii şi printre sarcinile de bază avea monitorizarea desfăşurării lucrărilor, monitorizarea calităţii executării lucrărilor şi a respectării cadrului legal.  

„Avem nevoie de investiţii, proiecte, şi vă asigur ca voi face tot posibilul ca în raionul Cahul să aducem investiţii, ca infrastructura noastră să permită să aducem noi investitori, sa creăm noi locuri de munca” a declarat domnul Drangoi, adresându-se Consilierilor raionali. 

Decizia de a-l numi în funcţie pe Sergiu Drangoi a fost luată cu majoritatea voturilor consilierilor prezenţi la şedinţă, doar 5 aleşi locali s-au abţinut. 

Sergiu Drangoi  a absolvit Universitatea de Stat „B.P.Hasdeu” din Cahul, specialitatea Business şi Administrare şi concomitent a făcut studiile la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi, facultatea Transfrontalieră, specialitatea Finanţe şi Bănci.  

Articole similare