Publică un anunț
piatasud.md

Un tată și fiu din Cahul au fost agresați în trafic de 4 bărbați originari din Ciadîr-Lunga. Află motivul

Un tată și fiu din Cahul au fost agresați în trafic de 4 bărbați originari din Ciadîr-Lunga. Află motivul

Calitatea reparației drumului național Cahul-Taraclia a devenit motiv de ceartă în trafic dintre 2 cahuleni, tată și fiu, și 4 bărbați din or. Ceadîr-Lunga. 

Cazul s-a întâmplat ieri, 6 octombrie, în jurul orei 18:00. cei doi cahuleni fiind bătuți crunt de 4 indivizi care i-au oprit în trafic și i-au învinuit că de sub roțile automobilului cu care se deplasau a sărit o piatră în parbrizul microbuzului în care erau cei 4 agresori. 

Bătaia a început după ce cahulenii au intenționat să apeleze la poliție pentru a denunța incidentul, iar cel mai tânăr a încercat să facă o poză la autoturismul agresorilor pentru a putea fi ulterior identificat. 

După ce au fost bătuți măr, agresorii le-au sustras telefoanele mobile, inclusiv și bani. 

Cei 2 cahuleni au ajuns singuri la Poliție și au depus plângere pe faptele întâmplate. Potrivit IP Cahul, în urma măsurilor speciale de investigație, microbuzul cu cei 4 agresori a fost identificat în apropiere de Punctul de trecere a Frontierei Giugiulești. 

Potrivit unor surse, cei 4 erau pasagerii unui microbuz care urma să ajungă în Germania, intervenția polițiștilor zădărnicit plecarea din țară a celor 4 persoane. 

În prezent pe faptul dat a fost pornită cauza penală în baza art.188 alin.2 lit.b),f)., art.287 alin.2. lit. b), CP al RM.  Toți patru bănuiți au fost reținuți. A fost stabilită și identitatea presupușilor agresori, aceștia fiind locuitori ai or. Ceadîr-Lunga cu vârste cuprinse între 31 și 20 ani. 

Dacă vina lor va fi demonstrată, ei riscă până la 15 ani de închisoare. 

Articole similare