Publică un anunț
piatasud.md

Vasile Damaschin – noul șef interimar a Direcției Regionale SUD a Poliției de Frontieră

Vasile Damaschin – noul șef interimar a Direcției Regionale SUD a Poliției de Frontieră

Astăzi Vasile Damaschin a fost numit șef interimar al Direcției Regionale SUD.

Pe pagina sa de Facebook, Rosian Vasiloi a menționat: „Încă o numire importantă în Poliția de Frontieră și în care eu, personal mi-am pus mari speranțe. De astăzi va asigura interimatul funcției de șef al Direcției regionale SUD – comisar, Vasile Damaschin”.

Câteva zile în urmă, au fost numiți șefi interimari ai sectoarelor Poliției de Frontieră Giurgiulești și Cahul: Alexandru Voloșin și respectiv Vitalii Malcov.

„Am apreciat rezultatele sale în toți anii care i-a dedicat frontierei și faptul că și-a îndeplinit corect și cu destoinicie atribuțiile de serviciu. El a fost printre cei care au rezistat presiunilor factorilor nocivi dim sistem și tot el denunța, de fiecare dată, orice ilegalitate comisă în structura în care activa. Mă bucură că în echipa managerială a Poliției de Frontieră va fi încă un tânăr ambițios, integru și pregătit să lupte pentru o frontieră sigură.Din start spun că este mult de lucru pe linia combaterii contrabandei și corupției și, va fi greu în multe situații, însă împreună suntem o forță și vom reuși cu siguranță” a precizat Șeful Poliției de Frontieră.

Articole similare