Publică un anunț
piatasud.md

Vasile Rotaru: „Trebuie să conștientizăm împreună că avem o sarcină foarte dificilă – de a oferi populației încredere și siguranță”

Vasile Rotaru: „Trebuie să conștientizăm împreună că avem o sarcină foarte dificilă – de a oferi populației încredere și siguranță”

Ziua Profesională a Lucrătorului Medical și a Farmacistului a fost marcată la Cahul, în incinta Palatului de Cultură „Nicolae Botgros”. Mai mulți lucrători medicali și farmaciști s-au reunit pentru a sărbători și a recunoaște contribuțiile lor în slujba sănătății comunității.

În cadrul evenimentului au fost ținute discursuri în care au fost apreciate eforturile depuse de lucătorii din domeniul sănătății. Vasile Rotaru, directorul IMSP Spitalul raional Cahul, a transmis un mesaj de felicitare către întregul personal medical prezent.

„Vin cu un mesaj de felicitare către tot personalul medical. Profesia pe care noi o practicăm este considerată una dintre cele mai nobile, dar și cele mai responsabile. Trebuie să conștientizăm împreună că avem o sarcină foarte dificilă – de a oferi populației încredere și siguranță”, a declarat Vasile Rotaru, directorul IMSP Spitalul raional Cahul.

Directorul a subliniat că Ziua Profesională a Lucrătorului Medical și a Farmacistului este un moment deosebit pentru a aduce mulțumiri pentru devotamentul de care aceștia dau dovadă în munca lor de zi cu zi, pentru zâmbetele și speranțele pe care le oferă pacienților.

„Pentru profesionalism și dedicație. Pentru responsabilitate asiduă și pentru perseverență. Sunteți cei care stau mereu la straja sănătății publice pentru a asigura o societate sănătoasă”, a adăugat directorul.

Totodată, acesta a recunoscut că sistemul medical se confruntă cu provocări, dar în ciuda acestui fapt, personalul medical rămâne devotat crezului profesiei, demonstrând responsabilitate și dedicare. El a adăugat că majoritatea lucrătorilor medicali și-au consacrat întreaga viață medicinei, muncind cu pasiune și devotament în acest domeniu.

„Meritați tot respectul populației”, a concluzionat Vasile Rotaru.

Evenimentul a culminat cu un concert susținut de interpretul de muzică ușoară Ion Suruceanu.

Articole similare