Publică un anunț
piatasud.md

Victor Chirioglu: Fiecare daca ar strânge o hârtiuță, noi vom trăi mai bine ca in Europa, ar fi mai curat

Victor Chirioglu: Fiecare daca ar strânge o hârtiuță, noi vom trăi mai bine ca in Europa, ar fi mai curat

Declarațiile au fost făcute de candidatul independent la funcția de consilier municipal Cahul, în cadrul emisiunii inDIRECT electoral din 14 octombrie.

În cadrul discuțiilor, domnul Chirioglu și-a expus punctul de vedere asupra mai multor probleme cu care se confruntă orașul și modul în care vede soluționarea acestora. În special acesta a atras atenția asupra stării dezastruoase a drumurilor la periferiile orașului, dar și a propus soluții concrete.

„La Lipovanca oamenii trăiesc de mult, e glod mare. Omul s-a săturat să pună și drum, și gaz, și apa, și canalizare, și lumină. Omul e mulțumit de rămășițele din centru care sunt de a se transporta automat la periferie. La Lapaevca, raionul nou, e dezastru după ploaie. Vreau să înaintez un proiect ca automat, de scos din centru pietrișul, asfaltul (în urma reparației drumurilor n.r.), de dus automat la Lapaevca. Facem pregătirea la un sector de drum, de aici se încarcă –  altă tehnica acolo să o depoziteze, să o așeze” ne-a declarat Victor Chirioglu.

La capitolul salubrizare în oraș, domnul Chirioclu ne-a declarat: „Fiecare daca o hârtiuță am strânge, o să trăim mai bine ca în Europa, mai bine ca în Italia și Germania, va fi mai curat”.

Articole similare