Publică un anunț
piatasud.md

/VIDEO/ Incident în fața sediului Poliției de Frontieră. O însoțitoare de bord s-a dezbrăcat în semn de protest

/VIDEO/ Incident în fața sediului Poliției de Frontieră. O însoțitoare de bord s-a dezbrăcat în semn de protest

Un incident a avut loc pe 3 martie curent în fața sediului Poliției de Frontieră. O însoțitoare de bord s-a dezbrăcat în semn de protest față de acțiunile oamenilor legii, transmite tv8.md

Potrivit ei, în incita Aeroportului Chișinău în ultima perioadă însoțitoarele sunt dezbrăcate până la lingeria intimă de către colaboratorii Poliției de Frontieră. Astfel de acțiuni s-ar întreprinde pentru a face presiune pe conducerea companiilor de transport.

Ulterior, reprezentanții instituției au venit cu o reacție și au spus că:

„În cadrul instituției este înregistrată o plângere din partea unor entități juridice cu privire la acțiunile pretinse a fi ilegale ale angajaților Poliției de Frontieră din SPF Aeroportul Internațional Chișinău. Ca urmare, structurile specializate ale PF verifică informațiile expuse în plângere. Reieșind din rezultatul verificărilor și competențelor instituționale vor fi luate deciziile corespunzătoare.

Reiterăm, controlul de securitate este efectuat obligatoriu pentru orice persoană și la existența unor suspiciuni aceasta este trecută la controlul de nivelul II. Unde, în dependență de genul persoanei (bărbat/femeie), potrivit prevederilor legale va fi efectuat controlul de un angajat de același sex.

Despre incidentul petrecut pe teritoriul SPF Aeroportul Internațional Chișinău a fost sesizat Inspectoratul de Poliție Botanica, care cercetează cazul sub toate aspectele legale. Menționăm că Poliția de Frontieră dezaprobă gestul persoanei care s-a dezbrăcat în public și pe teritoriul unei instituții publice”.

Articole similare