Publică un anunț
piatasud.md

VIDEO// Irina Chirijiu: Mereu mă strădui să fiu mai bună

VIDEO// Irina Chirijiu: Mereu mă strădui să fiu mai bună

Irina este una dintre cele mai solicitate hair stiliste din orașul Cahul. Pentru a ajunge la aceasta, doamnele se programează cu multe săptămâni înainte. Cu Irina Chirijiu am discutat în cadrul emisiunii inCerc.

„De la 15 ani, știam că vreau să mă ocup de frumusețe, după clasa a 9-a, am făcut cursuri de extensie a unghiilor, iar după liceu am mers la cursuri de frizer, deși toată familia a insistat să merg la universitate, acum încearcă să găsească  în agenda mea un loc și pentru ei” – ne povestește zâmbind Irina.

Irina consideră că comunicarea cu clientul este foarte importantă: „Mereu încerc să comunic cu clientul, când încep o lucrare discutăm mult, facem o consultație, nu pot începe să vopsesc până nu-i arăt mai multe culori, totul hotărâm împreună așa că și mie să îmi placă lucrarea cât și clientului,  …unii vin să se  descarce sufletește, alții să se relaxeze”. 

Deși își cunoaște bine meseria, Irina merge deseori  la training-uri, workshop-uri aci și peste hotare: „Orice training are o valoare, neapărat înveți careva informații, îmi aleg cu atenție orice training, nu e niciodată „stop”  ca nu mai poți învăța nimic. Clienții cunosc tendințele și cer, mereu mă strădui să fiu mai bună decât ieri”.

„Cu miresele e greu să lucrezi, programările se fac cu mult timp înainte, coafura depinde de rochie, accesorii, voal. Mereu facem consultații ca să-i înțeleg  stilul, ce fel de persoană este. Când vine la mine eu deja știu cine este ea, ea știe cine sunt eu. Pentru mine contează părerea lor ca să știu ce fac bine, ce nu fac bine, dacă trebuie sa schimb produsele sau nu, nu mă interesează doar cum iese din salon” ne spune Irina 

„Am avut multe oferte să merg peste hotare, mă regăsesc și mă simt foarte bine aici, în  familia mea și cred că și aici se poate, se poate de creat un viitor, mă doare când pleacă tinerii și încerc să le arăt că se poate și aici”, ne spune încrezătoare Irina.

Acest material a fost realizat în cadrul proiectului „Implică-te, e simplu!” implementat de A.O. „Cahul 2030” în cadrul programului „Încurajarea tinerilor ca să devină cetățeni activi”, implementat de IREX Europe în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri, și co-finanțat de Uniunea Europeană.

Opiniile exprimate în acest material nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articole similare