Publică un anunț
piatasud.md

VIDEO – MAI: Un angajat al Poliţiei de Frontieră, prins beat la volan. Poliţist: „Nu eram în stare de ebrietate”

VIDEO – MAI: Un angajat al Poliţiei de Frontieră, prins beat la volan. Poliţist: „Nu eram în stare de ebrietate”

Seful Direcţiei Regionale “Sud” a Poliţiei de Frontieră, Dinu Ostavciuc, a fost reţinut aseară la Cahul de angajaţii Inspectoratului Naţional de Patrulare şi Serviciului protecţie internă şi anticorupţie, fiind suspectat că a urcat beat la volan.Potrivit sursei, poliţistul neagă acuzaţiile.

„-Uitaţi-vă, aici o să arate rezultatul dumneavoastră final. 0, 57.”

Poliţia a publicat imagini video în care se vede clar că alcootestul arată 0,57 de promile de alcool în aerul expirat, ceea ce este aproape de patru ori mai mult decat norma admisă.Dinu Ostavciuc, însa, neagă că ar fi urcat beat la volan şi a solicitat să i se preleveze proba de sânge. Iniţial a fost dus la o instituţie şi pentru că nu a fost de acord cu rezultatele expertizei, a solicitat să fie dus la o altă instituţie.
Dinu OSTAVCIUC, ŞEFUL DIRECȚIEI REGIONALE “SUD”, POLIȚIA DE FRONTIERĂ

Ulterior am fost la o alta institutie …”
Potrivit lui Dinu Ostavciuc, în al doilea caz, rezultatele expertizei i-ar fi demonstrat nevinovaţia. Acesta ne-a mai spus că se deplasa cu maşina de serviciu, împreună cu câţiva colegi de lucru. El afirmă că cineva ar fi pus totul la cale pentru a-l discredita. El susţine că are anumite bănuieli, dar nu vrea să dea nume. Angajaţii SPIA au iniţiat o anchetă, pentru a stabili toate circumstanţele.

Articole similare