Publică un anunț
piatasud.md

VIDEO// Nicolae Dandiș anunță că va candidă independent pentru un nou mandat și comentează declarațiile lui Usatîi

Primarul mun. Cahul, care ieri a fost omagiat și este plecat la odihnă în România, a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook. 

În mesaj acesta mulțumește tuturor pentru cuvintele calde adresate cu cotația zilei de naștere, dar comentează și declarațiile fostului primar de Bălți făcute în cadrul unei emisiuni că ar fi „fugit” în România și este prestat să candideze din partea unui partid politic la viitoarele alegeri locale. 

„Sunt la odihnă, voi reveni mâine la birou. Mi-am luat câteva zile de concediu pentru că e important să petrecem și timpul cu familia. Nu este cazul lui Dandiș, ca primar, să fugă din țară” a spus primarul mun. Cahul. 

Referitor la presupusele presiuni de a candida pe listele unui partid politic, Nicolae Dandiș a declarat:  „Eu am fost primar independent, sunt primar independent, și voi fi primar independent. Voi candidă pentru al treilea mandat de primar al mun. Cahul. Pentru mine e important să am susținerea cetățenilor mun. Cahul”. 

Primarul a mai menționat și faptul că săptămâna trecută în primăria mun. Cahul au fost efectuate percheziții de către angajații CNA, iar el spune că ete gata oricând să răspundă la întrebările angajaților structurilor de drept. 

„Nu este cazul să încerce prin astfel de metode, presiuni. Nu voi permite unora în felul acesta să-mi discrediteze și imaginea și imaginea localității. Nu v-a funcționa, îi îndemn să nu mă provoace” a declarat Nicolae Dandiș.

Articole similare