Publică un anunț
piatasud.md

VIDEO// Peste 400 de alergători au participat la EU4Cahul Marathon 2024

Peste 400 de alergători profesioniști și amatori ai sportului, iubitori și promotori ai stilului activ de viață s-au aliniat pe 18 mai, la linia de start a cursei EU4Cahul Marathon 2024. Conform Programului „Cahul – Capitala Tineretului 2024” și ghidați de sloganul „Aleargă pentru TINEri”, cursa din acest an a reunit alergători de toate vârstele și din toate regiunile Moldovei.   

Traseul de anul acesta a avut trei distanțe de alergare: 2 km, 5 km și 10 km. La linia de finiș, fiecare participant a primit medalia bine-meritată, iar 18 alergători, cu cele mai bune performanțe, au primit diplome de merit, trofee și vouchere la un magazin sportiv, premii menite să încurajeze practicarea sportului în continuare și pregătirea pentru noi competiții.  

Cursa „EU4Cahul Marathon: Aleargă pentru TINEri” a fost organizată de Primăria Municipiului Cahul, cu sprijinul Programului „EU4Moldova: Regiuni-cheie”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD și UNICEF, care susține dezvoltarea culturală, sportivă, educațională și de infrastructură a regiunilor Cahul și Ungheni, pentru îmbunătățirea calității vieții a locuitorilor din aceste împrejurimi.

Articole similare