Publică un anunț
piatasud.md

VIDEO// Un polițist din Cahul a fost luat la pumni de un individ în s. Burlăceni

VIDEO// Un polițist din  Cahul a fost luat la pumni de un individ în s. Burlăceni

Cazul s-a întâmplat zilele acestea. Un echipaj INSP se afla în misiune în satul Burlăceni, raionul Cahul. Potrivit informațiilor preliminare, polițiștii au stopat un automobil pentru verificări.

Din imaginile video care au ajuns la redacție se vede cum mai mulți bărbați au înconjurat polițiștii, iar unul, mai agresiv a sărit la bătaie la unul dintre aceștia.

Chiar dacă în preajmă erau cel puțin 5 bărbați, aceștia se uitau cum individul, care era și în stare de ebrietate, lovea cu pumnii și cu picioarele în angajatul poliției. Au intervenit doar peste ceva timp.

Atenționăm că imaginile video conțin un limbaj licențios.

Potrivit Codului Penal, articolul 349. Ameninţarea sau violenţa săvîrşită asupra unei persoane cu funcţie de răspundere sau a unei persoane care îşi îndeplineşte datoria obştească, aliniat (11) Aplicarea violenţei nepericuloase pentru viaţă sau sănătate faţă de persoana cu funcţie de răspundere ori a rudelor ei apropiate, fie nimicirea bunurilor acestora în scopul sistării activităţii lor de serviciu ori schimbării caracterului ei în interesul celui care aplică violenţa sau al altei persoane, precum şi aceleaşi acţiuni aplicate împotriva persoanei care îşi îndeplineşte datoria obştească sau a rudelor ei apropiate în legătură cu participarea acestei persoane la prevenirea ori curmarea unei infracţiuni sau a unei fapte antisociale se pedepsesc cu amendă în mărime de la 850 (42500 lei) la 1350 (67500 lei) unităţii convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 3 ani.

Cazul a fost documentat. La moment, agresorul este căutat de angajații IP Cahul.

Articole similare