Publică un anunț
piatasud.md

Vă este teamă de frig? Află unde în Cahul găsești sisteme alternative de încălzire

Prețul instabil pentru resursele energetice impune cetățenii să caute soluții alternative pentru a-și încălzi casele în iarna care vine. 

Cazane pe combustibil, cazane electrice, sobele și semineele, dar și pompele de căldură sunt o alternativă viabilă cazanelor pe gaze naturale.    

În mun. Cahul, cea mai vastă gamă de sisteme de încălzire, și nu doar,  poate fi găsită la magazinul Cazan.md. 

Aici găsiți sisteme de încălzire atât clasice cât și alternative, sisteme de aprovizionare cu apă și canalizare și un asortiment larg de accesorii. 

Cazanele pe combustibil solid sunt la mare căutare, iar în magazinul din Cahul, acestea sunt aduse direct de la producător. 

Sunt în vânzare și sisteme alternative de încălzire, mai ales că prețul la gazul natural a ajuns la 30 lei pentru un metru cub. 

„Mai mulți cumpărători aleg surse alternative de încălzire cum ar fi pompele de căldură. Sunt prezentate 2 pompe de la producători Toshiba (japonez) și Atlantic (francez). Pompa de căldură vă asigură atât încălzirea cât și răcirea, dar  și apa menajeră prin boiler termoelectric. Pompa de căldură este o soluție reușită pentru a reduce facturile la minimum” ne-a spus Valeriu Petroe, manager magazin Cazan.md. 

Potrivit lui Valeriu Petroe, pompa de căldură funcționează cel mai econom și eficient în combinație cu  sistemul de încălzire în pardoseală, iar toate componentele pentru a construi un astfel de sistem pot fi, de asemenea, procurate de la magazinul Cazan.md din Cahul. 

Sunt în vânzare și  cazane în condensare, cazane pe gaz, sobe și șeminee, țevi și fitinguri. Cazan.md este importator exclusiv la calorifere Oviterm și Ferolly care doar acum pot fi procurate cu o reducere de 33%. 

Magazinul Cazan.md din Cahul dispune de un asortiment larg de mobilier baie, boilere, radiatoare, convectoare, aeroterme, termostate, baterii, chiuvete, aparate de aer condiționat și purificatoare de aer.

„Toate produsele alese pot fi achitate în rate, compania asigură și cu o echipă de instalatori profesioniști” ne-a mai declarat managerul magazinului din Cahul. 

Magazinul Cazan.md din mun. Cahul este amplasat pe adresa Șoseaua Șcheia 60, iar gama de produse poate fi consultată și pe site-ul companiei – Cazan.md. Tel: 0691 09 169

P

Articole similare