Publică un anunț
piatasud.md

Viteza și alcoolul fac victime la Cahul. Un tânăr a decedat pe loc | VIDEO

Viteza și alcoolul fac victime la Cahul. Un tânăr a decedat pe loc | VIDEO

Un accident tragic a avut loc în noaptea dintre 24 și 25 iunie în apropiere de municipiul Cahul, pe traseul de ocolire a localității spre satul Roșu. 

Potrivit poliției, din cauza vitezei excesive, șoferul automobilului a pierdut controlul, nu s-a încadrat într-o curbă, iar mașina a fost proiectată pe acostament. 

Potrivit informațiilor preliminare, mașina s-a răsturnat de mai multe ori, iar șoferul ar fi fost în stare de ebrietate. 

În automobil erau 3 persoane, dintre care un tânăr a decedat la fața locului. Șoferul a fost reținut. 

UPDATE: Polițiștii au stabilit că un tânăr de 22 de ani în stare de ebrietate avansată la volanul unui BMW, având doi pasageri printre care și un minor de 17 ani, nu s-a isprăvit cu conducerea mașinii și a derapat de pe traseu, inversându-se. Șoferul a fost supus testării alcoolscopice, iar rezultatul testului a arătat o concentrație de 0,81 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele. 

Potrivit polițiștilor din Cahul, doar în lunile mai și iunie, pe teritoriul raionului au fost documentați circa 60 de șoferi care conduceau sub influența alcoolului. 

Deasemenea poliția reamintește părinților să supravegheze minorii, să monitorizeze unde și cu cine pleacă, dar și absența lor de la domiciliu la ore târzii.

Articole similare