Publică un anunț
piatasud.md

Vloggerul Dima White a fost plasat în arest la domiciliu pentru 20 de zile

Vloggerul Dima White a fost plasat în arest la domiciliu pentru 20 de zile

Vloggerul Dima White, care a filmat o adolescentă de 17 ani cu sânii goi și a publicat scena, a fost plasat în arest la domiciliu pentru 20 de zile.

Decizia a fost pronunțată de Curtea de Apel Chișinău. Informația a fost confirmată pentru AGORA de surse din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS). 

Decizia vine după ce, anterior, Dima White a fost plasat în arest, în penitenciar, pentru 20 de zile. 

Citește și: Tik-Tokerul din Cahul care a filmat o adolescentă de 17 ani cu sânii goi și a publicat scena – reținut

În dosarul pe numele lui Dima White se investighează cazul unei adolescente de 17 ani, a cărei mamă l-a denunțat, după ce i-a determinat fiica în schimbul sumei de 1500 lei să-și arate sânii goi în fața camerei de luat vederi. Inițial, influencerul cu vârsta de 25 de ani, a publicat în primăvara acestui an un anunț pe contul său, în care invita fetele care aveau nevoie de un câștig să-l contacteze. Potrivit informațiilor preliminare, adolescenta a apreciat anunțul cu un „like” și l-a informat în comentariu că ar vrea să participe într-o filmare. Atunci, bănuitul a contactat-o și au comunicat în acest sens 1-1,5 săptămâni, după care acesta a revenit la propunerea de înregistrare a video a unor scene cu ea.

Mai mult, polițiștii spun că acesta s-a oferit să-i achite călătoria până la Chișinău, precum și i-a oferit un chipiu, pe care i-a cerut să-l poarte în timpul scenei. Prin urmare, așa cum situația financiară a familiei era dificilă, aceasta a acceptat, iar pe mamă a informat-o că pleacă la Chișinău ca să participe la o manifestație.

Filmarea a avut loc într-o pădure din Chișinău, fără ca bănuitul să-i comunice de la bun început că urma să-și ridice maioul, ca să-și arate sânii în fața camerei de luat vederi. Când bănuitul i-a dat amănuntele, inițial aceasta a refuzat, dar tânărul a convins-o când i-a reamintit despre faptul că-i va da bani și că înregistrarea va fi partajată doar unui grup restrâns de persoane.

În realitate, imaginile au apărut pe un grup cu peste 16.000 abonați pe aplicația Telegram. Ulterior, o parte din acesta a fost preluat și pe Tik-Tok, iar apoi a fost șters. Înregistrarea video, însă, a fost observată de mătușa adolescentei, care i-a anunțat mama și i-a retrimis și două secvențe ale înregistrării, care la rândul ei a depus denunțul la autorități.

Articole similare