Publică un anunț
piatasud.md

Voleibalistile din Cahul au obținut medalia de bronz la Campionatul Moldovei!

Voleibalistile din Cahul au obținut medalia de bronz la Campionatul Moldovei!

Echipa feminină de volei a Școlii Sportive nr. 1 din Cahul s-a clasat pe locul trei și obținând medalia de bronz la Campionatul Moldovei pentru fete cu vârsta sub 14 ani. Competiția s-a desfășurat la Chișinău, reunind 8 echipe finaliste din diverse școli și cluburi sportive din Republica Moldova.

Finala a fost una extrem de disputată, cu echipe talentate care au dat tot ce au avut mai bun pentru a obține victoria. Echipa din Cahul a demonstrat un spirit de echipă excelent și o pregătire riguroasă, reușind să obțină un rezultat remarcabil, informează Primăria Cahul.

Distribuirea locurilor: locul I – ,,Speranța” (Chișinău), locul II – echipa Școlii sportive №12 (Vadul lui Vodă), locul III – echipa Școlii sportive №1 (Cahul). 

Cahuleanca Anastasia Stanciuc a obținut titlul de „Cea mai bună voleibalistă de blocaj”, o jucătoare talentată care a contribuit semnificativ la succesul echipei. Anastasia, alături de colegele sale Daria Hariton și Daria Țurcanu, va reprezenta Republica Moldova la Balcaniada din Albania, programată pentru luna iulie 2024.

Antrenorii echipei sunt Aliona și Evghenii Hariton

Adresăm sincere felicitări tinerelor sportive pentru medalia de bronz obținută la Campionatul Moldovei! Le dorim mult succes în continuare și le urăm noi performanțe remarcabile în cariera lor sportivă!

Articole similare