Publică un anunț
piatasud.md

Zece producători din mun. Cahul își vor prezenta produsele la Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2023

Zece producători din mun. Cahul își vor prezenta produsele la Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2023

Astăzi, 1 februarie 2023, peste 300 de antreprenori autohtoni s-au pregătit să participe la cea de-a XX-a ediție a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova” 2023, desfășurată la Moldexpo, Chișinău. În perioada 1-5 februarie, producătorii locali vor avea ocazia să-și promoveze produsele și serviciile direct către vizitatori și potențiali clienți.

În această ediție a Expoziției naționale ”Fabricat în Moldova”, zece participanți din raionul Cahul își vor prezenta produsele de înaltă calitate, specifice regiunii, precum produse alimentare, băuturi, produse casnice și altele.

  1. Busy Bees Company, s. Andrușul de Jos, d. Bacaliuc Iulian – produse apicole;
  2. GȚ Chetroi Sergiu Ilie, s. Brânza, d. Chetroi Sergiu – produse apicole;
  3. Perimetru SRL, mun. Cahul, d. Albur Eugen – bere artizanală Albeer;
  4. SRL Minalia Fowl, s. Slobozia Mare, d. Minciuna Nicolae – vin;
  5. La Tanti Mașa, s. Slobozia Mare, d. Minciuna Maria – fructe și legume uscate;
  6. Caragheorghi Adriana – produse din piele;
  7. Stîna Baciului SRL, mun. Cahul, d. Nicu Tudor – produse lactate;
  8. Milk Agro SRL, mun. Cahul, d. Cîrnici Tudor – produse lactate;
  9. Elizaveta Dorin, s. Colibași – produse de artizanat, broderii;
  10. Zaporojan Dumitru, s. Slobozia Mare – produse din piele de oi.

”Consiliului Raional Cahul întru susţinerea şi promovarea producătorilor autohtoni a contribut cu 25 000 de lei pentru participarea producătorilor la expoziție. Aceștia vor avea oportunitatea de a-și vinde și promova produsele, pentru ca să fie recunoscute la nivel național”, a declarat Nicolae Olteanu, șef al Direcției economie și agricultură, mun. Cahul.

Cu scopul de a exploata la maximum posibilitățile de dezvoltare ale afacerilor, Expoziția națională „Fabricat în Moldova” 2023 va oferi o platformă unică de colaborare între mediul de afaceri, instituțiile publice și de suport al business-ului, cu scopul de a sprijini creșterea și modernizarea economică a țării.

”La ediția jubiliară a celui mai așteptat eveniment expozițional al anului, cu sloganul „Fabricat în Moldova – Fabricat petru Tine!”, vor participa peste 300 de antreprenori autohtoni din toate domeniile economiei naționale și regiunile țării. Această expoziție a fost așteptată de antreprenori și consumatori timp de 2 ani, de aceea ediția din 2023 a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” va fi una de amploare, și sperăm, cât mai mulți vizitatori să ajungă la eveniment pentru a se convinge de calitatea și competitivitatea produselor și serviciilor moldovenești”, a menționat Sergiu Harea, președintele CCI a R. Moldova.

Expoziția națională ”Fabricat în Moldova” 2023 este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA) și partenerii media: Agrobiznes; Agro Tv; Agroexpert; #Diez; My Business; News Maker; Privesc.eu; Rlive, realitatea, bani.md și TVR Moldova.

Articole similare