Publică un anunț
piatasud.md

Ziua Europei 2021

Cu prilejul Zilei Europei 2021, Delegația Uniunii Europene vă invită să marcăm împreună solidaritatea și valorile europene!

Și în acest an publicul va avea acces la emisiuni, activități și informații utile prin intermediul platformelor online, TV și radio.

Pe parcursul lunii mai, veți avea prilejul să aflați mai multe despre suportul acordat de către #EchipaEuropa, relațiile de cooperare dintre UE și Republica Moldova , precum și despre asistența Uniunii Europene oferită cetățenilor .

Veți afla despre rezultatele tangibile ale susținerii din partea UE și Statelor Membre – ca dezvoltarea comunitățile locale , servicii sociale, suport pentru mediul de afaceri, protecția mediul înconjurător și multe altele.Iar așa cum arta a fost mereu sursă de inspirație și renaștere, cu prilejul Zilei Europei, vă invităm cu drag și la festivalul de film și cultură europeană 2021.

Fiți parte a evenimentelor dedicate Zilei Europei! Agenda activităților o găsiți pe EU4Moldova.eu. Echipa Europa, solidari pentru sănătate, împreună pentru un viitor mai bun!

Articole similare