Publică un anunț
piatasud.md

Ziua munceau, iar noaptea spărgeau automobile. Trei tineri au fost reținuți de poliție

Ziua munceau, iar noaptea spărgeau automobile. Trei tineri au fost reținuți de poliție

Trei tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 și 22 de ani, originari din raioanele Leova şi Cantemir, sunt cercetați penal pentru furt.

Aceștia locuiau și munceau în municipiul Cahul în calitate de vânzători şi agenți de pază la un Market. Suspecții acționau pe timp de noapte, unde spărgeau geamurile automobilelor sau descuiau mașina cu șurubelnița și sustrăgeau acumulatoare, casetofoane, seturi de chei, pompe electrice, etc.

La moment suspecții sunt bănuiți că ar fi implicați în cel puțin patru cazuri de acest fel. Ca urmare a acțiunilor întreprinse de polițiștii din Cahul, în noaptea de 25 spre 26 februarie, tinerii au fost reținuți în flagrant, iar asupra lor au fost depistate bunuri dobindite din activitatea ilegală.

În urma perchezițiilor la domiciliile suspecților, polițiștii au depistat și ridicat mai multe bunuri, care ar fi sustrase.

Tinerii sunt cercetați în libertate, iar dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă amendă în mărime de la 15 000 la 100 000 lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 2 la 7 ani.

În continuare sunt efectuate măsuri de investigație în vederea acumulării probelor concludente pe cazurile documentate.

Articole similare