Publică un anunț
piatasud.md

Ziua Poliției de Frontieră marcată la Cahul

Ziua Poliției de Frontieră marcată la Cahul

Pe 10 iunie, polițiștii de frontieră marchează Ziua Poliției de Frontieră. La Cahul a fost organizat un eveniment festiv la Consiliul Raional Cahul. 

La ceremonie au participat oficialități de rang înalt, printre care Igor Grosu, președintele Parlamentului Republicii Moldova, Ion Groza, deputat în Parlament, și Pavel Groza, președintele raionului Cahul.

În cadrul festivității, întregul efectiv al polițiștilor de frontieră a fost felicitat pentru devotamentul și sacrificiul lor în serviciul țării. De asemenea, au fost evidențiate și recunoscute performanțele remarcabile ale unor polițiști de frontieră, care au fost apreciați cu distincții și diplome de onoare în semn de recunoștință pentru contribuția lor excepțională în asigurarea securității și controlului la frontierele țării.

Cu un mesaj de felicitare a venit și șeful Poliției de Frontieră Ruslan Galușca:

Stimați colegi,

Astăzi, în ziua noastră profesională, doresc să vă transmit cele mai calde felicitări și mulțumiri pentru dedicarea și profesionalismul de care dați dovadă zi de zi. Ziua Poliției de Frontieră este un prilej de a ne reaminti importanța muncii noastre, de a reflecta asupra realizărilor obținute și de a ne reînnoi angajamentul față de securitatea frontierei Republicii Moldova.

În aceste vremuri pline de provocări, rolul vostru devine și mai vital. Voi sunteți cei care vegheați la siguranța societății, asigurând respectarea legii și prevenirea oricăror amenințări. Curajul și devotamentul pe care le manifestați sunt esențiale pentru menținerea ordinii și securității la frontiere.

Un obiectiv central pentru viitorul nostru este dezvoltarea continuă a capacităților operaționale, prin digitalizare și investiții în oameni. Digitalizarea proceselor ne va permite să fim mai eficienți și să răspundem mai prompt provocărilor, în timp ce investiția în oameni – cea mai valoroasă resursă a noastră – va asigura că suntem mereu pregătiți pentru orice situație.

Vă mulțumesc pentru efortul neobosit și pentru spiritul de echipă. Fiecare dintre voi contribuie la succesul și buna funcționare a Poliției de Frontieră, iar realizările noastre sunt dovada clară a dedicării și competenței voastre.

Vă doresc multă sănătate, succese și împliniri atât pe plan profesional, cât și personal. Ziua de 10 iunie să fie un moment de mândrie și de celebrare a muncii noastre comune.

La mulți ani, tuturor generațiilor Poliției de Frontieră! Să rămânem mereu uniți și determinați în misiunea de securitate a frontierelor Republicii Moldova!

Colegial și cu respect, 
Ruslan Galușca, șeful Inspectoratului General al Poliției de Frontieră

Articole similare