Publică un anunț
piatasud.md

A fost desemnat cel mai bun elev și student al municipiului Cahul. Vezi cine sunt câștigătorii din acest an

A fost desemnat cel mai bun elev și student al municipiului Cahul. Vezi cine sunt câștigătorii din acest an
© Sursa: Primăria municipiului Cahul

Pe data de 3 iulie 2024 au fost desemnați câștigătorii Concursului ,,Cel mai bun elev” și ,,Cel mai bun student” din Cahul, 2024.

Așadar, premiul ,,Cel mai bun student” a fost oferit lui Vladimir Valic, student al Universității de Stat ,,B.P.Hasdeu” din Cahul, iar titlul de ,,Cel mai bun elev” a fost obținut de Laura Roșca, eleva Colegiului ,,Iulia Hasdeu”, Cahul.

Ținem să precizăm că în cadrul concursului câteva dintre criteriile de apreciere au fost reușita academică, activitatea extracurriculară, cunoașterea limbilor străine, publicațiile științifice, caracterul și valorile personale, viziunea și interesul față de comunitate.

Primarul municipiului Cahul, Nicolae Dandiș, a venit cu un mesaj de felicitare în adresa câștigătorilor și tuturor participanților.

,,E un concurs de suflet pentru mine. L-am inițiat cu suportul financiar al BCR, când am venit în funcția de primar, știind cât de important este să fii printre cei mai buni și să fii apreciat. Felicitări tuturor participanților la concurs, profesorilor lor și părinților, dar în special câștigătorilor din acest an… Am urat succes tuturor tinerilor și le-am transmis că ne mândrim cu ei”.

Menționăm că premiul acordat câștigătorilor este o sumă bănească în valoare de 12 000 de lei fiecare.

Autoare: Bianca Gorlenco

Articole similare