Publică un anunț
piatasud.md

Igor Grosu: De fiecare dată, revin cu emoții acasă, la Cahul

Igor Grosu: De fiecare dată, revin cu emoții acasă, la Cahul

Președintele Parlamentului Igor Grosu a efectuat o vizită în s. Slobozia Mare, raionul Cahul, unde a discutat cu cetățenii și primarii din raion despre situația din țară.

„Problemele lor sunt ca peste tot – lipsa infrastructurii locale, lipsa locurilor de muncă, traficul excesiv al mașinilor de mare tonaj. Totodată, m-am bucurat să aud că oamenii susțin eforturile noastre de a face reforme în domenii cheie. Mi-au cerut să scoatem țara din mâinile hoților, iar justiția să fie de partea cetățenilor” scrie Igor Grosu pe pagina oficială de Facebook.

Totodată, Președintele Parlamentului a menționat că oamenii din lunca Prutului cred și speră că locul Moldovei este în Uniunea Europeană și sunt gata să se implice activ.

„Ei deja simt ce înseamnă Europa. Doar în raionul Cahul, prin programul „Satul European”, au fost realizate 22 de proiecte în valoare de circa 72 milioane de lei. Programul Național „Satul European” trebuie să ajungă în toate localitățile țării. Vom continua să căutăm sprijin financiar pentru modernizarea Moldovei” se spune în postare.

Articole similare