Publică un anunț
piatasud.md

Revolut Lite se retrage din Republica Moldova din 20 iulie 2024

Revolut Lite se retrage din Republica Moldova din 20 iulie 2024

Utilizatorii aplicației Revolut Lite din Republica Moldova au fost notificați că serviciul își va înceta activitatea începând cu data de 20 iulie 2024. Într-un comunicat de presă al companiei, se menționează că Revolut urmează să se retragă și din alte 15 țări sau regiuni.

Motivele specifice nu au fost dezvăluite oficial, dar menționează faptul că se vor „întoarce cu mai mult din ceea ce Revolut are de oferit”. Utilizatorii Revolut Lite din Moldova nu vor mai putea utiliza aplicația pentru a efectua transferuri de bani, încasări sau alte operațiuni.

„Am luat o decizie strategică de a ne concentra pe oferirea pachetului nostru complet de servicii atunci când lansăm un produs pe piețe noi. Așa că, atunci când ne vom întoarce, așteptați-vă la și mai mult din ceea ce Revolut are de oferit”, menționează Revolut în mesajele trimise către utilizatori

Revolut urmează să se retragă din Armenia, Azerbaijan, Bangladesh, Chile, Kazakhstan, Kuwait, Macao, China, Malaysia, Macedonia de Nord, Oman, Qatar, Republica Moldova, Arabia Saudită, Serbia, Sri Lanka și Vietnam.

Revolut Lite a fost lansat în Moldova în iunie 2023 ca o versiune simplificată a aplicației principale Revolut, oferind transferuri de bani rapide și ieftine. Aplicația a câștigat rapid popularitate în Moldova, devenind a doua cea mai descărcată aplicație financiară din țară.

Retragerea Revolut Lite din Moldova reprezintă o pierdere pentru cei care s-au bazat pe platformă pentru transferuri de bani rapide și ieftine. Cu toate acestea, alte opțiuni fintech sunt disponibile, iar piața fintech din Moldova este în continuă evoluție și oferă noi soluții inovatoare.

Articole similare