Publică un anunț
piatasud.md

Anna Necrasov: „Sunteți călăuze, dascăli și vă rog să rămâneți în continuare un exemplu pentru noi”

Anna Necrasov: „Sunteți călăuze, dascăli și vă rog să rămâneți în continuare un exemplu pentru noi”

Personalul medical din diverse instituții medicale din regiune s-a adunat pentru a sărbători și a recunoaște reciproc eforturile și contribuțiile aduse în domeniul medical de Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, la Palatul de cultură „Nicolae Botgros” din Cahul.

Printre participanți s-a numărat și Anna Necrasov, șefa SAMU Cahul, care a adresat un mesaj de recunoaștere și încurajare către personalul medical.

„În rutina noastră zilnică uităm de ce e mai important: să ne oprim pentru o clipă și să admirăm împrejurimile. Suntem preocupați de pacienți, de cazuri dificile în spatele cărora este un pacient pe care putem să îl ajutăm. Dar să nu uităm despre odihna care este atât de importantă”, a declarat Anna Necrasov.

Totodată, șefa SAMU a accentuat faptul că personalul medical este un exemplu pentru tinerii care urmează să intre în sistemul medical și i-a încurajat să rămână ghizi și mentori pentru generațiile viitoare.

„Sunteți călăuze, dascăli și vă rog să rămâneți în continuare un exemplu pentru noi. Și dacă cumva ați ajuns să vă pierdeți încrederea în cei din jurul vostru, să știți că Dumnezeu niciodată nu trădează. Sunt ferm convinsă că El ne-a ales din mulțimea de oameni să devenim medici, asistenți medicali, farmaciști și foarte mulți oameni munca cărora nu se vede, dar contribuie la bunăstarea pacientului”, a adăugat Anna Necrasov.

Amintim că Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului este sărbătorită în fiecare an în a treia duminică din luna iunie. Aceasta reunește profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistenți medicali și farmaciști în scopul de a recunoaște și aprecia munca lor.

Articole similare