Publică un anunț
piatasud.md

Tânăr din Cahul, împușcat mortal de polițiști în Austria. Ar fi ucis o ciliancă cu toporul | VIDEO

Tânăr din Cahul, împușcat mortal de polițiști în Austria. Ar fi ucis o ciliancă cu toporul | VIDEO

Un cetățean al R,.Moldova a murti, după ce a fost împușcat mortal de polițiștii austrieci. Cazul a avut loc acum câteva zile în orașul Viena, Austria, după ce acesta ar fi comis o crimă și atacat polițiștii cu toporul, transmite pulsmedia.md cu referire la presa internațională.

Potrivit presei din Austria crima a avut loc marți, 11 iunie, iar victima s-a dovedit a fi o tânără de 22 de ani, originară din Chili.Aceasta ar fi solicitat ajutor prin SMS, de la doi colegi de muncă, din cauza că i-ar fi fost frică de colegul ei de apartament în vârstă de 26 de ani, un moldovean cu cetățenie română în vârstă de 26 de ani.

Presa locală scrie că într-un apel video, unul dintre colegi ar fi văzut bărbatul atacând-o, cu un topor. Acesta ar fi mers pe adresa indicată de către chiliancă, împreună cu un amic, dar și a alertat poliția.

La fața locului au dat peste tânărul cu torsul gol, înarmat cu un topor și murdare de sânge.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Markus Dittrich, a adeclarat că individul când i-a văzut pe polițiști, a alergat spre ei și i-a atacat cu toporul. Cu o lovitură puternică a lovit mașina de poliție, care a fost grav avariată. 

„S-a dezvoltat rapid într-o situație periculoasă”, a explicat Dittrich. 

Un polițist a împușcat în atacator, iar acesta s-a prăbușit la sol. Câte focuri de armă s-au tras și în ce zonă a corpului este încă investigată. Măsurile de resuscitare nu au mai avut efect. Un ofițer a suferit și răni ușoare după ce a căzut în timpul incidentului, după cum a anunțat serviciul profesional de salvare din Viena.

Vecinii citați de presă susțin că s-ar fi auzit cel puțin 5 focuri de armă.

Potrivit surselor PulsMedia.MD, moldoveanul împușcat mortal s-a dovedit a fi Eduard Scorici din localitatea Colibași, raionul Cahul. Pe pagina sa de Facebook, individul a postat o înregistrare video cum mânuiește un topor,  înainte de a comite crima.

Articole similare