Ce au gătit Alexandru Comerzan și SATOSHI la Cahul

Alexandru Comerzan, bucătar-șef, antreprenor și food blogger împreună cu SATOSHI, Vlad Sabajuc,  au filmat un nou episod dedicat poveștilor autentice din Republica Moldova, iar de această dată au ajuns și la Cahul.

Călătoria a început în satul Huluboaia, singura comunitate de cehi din țară, unde echipa a intrat în mijlocul tradițiilor locale, a gustat din bucatele specifice și a aflat cum oamenii trăiesc cu mândrie și respect pentru cultură.

Drumul i-a condus apoi spre Cahul, orașul natal al lui SATOSHI (Vlad). Aici, între fotografii de familie, amintiri din copilărie și miros de pilaf pregătit după rețeta mamei Silvia, a fost descoperită o poveste despre legătura dintre generații, despre iubirea care formează oameni și despre frumusețea de a-ți cunoaște rădăcinile.

Anunțuri de pe piatasud.md

Episodul nu este doar despre locuri, ci despre oameni, despre identitate și despre țara văzută prin ochii celor care o trăiesc zi de zi.

ziuadeazi.md
Susțineți financiar proiectul nostru