Publică un anunț
piatasud.md

Cahulenii au fost informați ce înseamnă Echipa Europa // Reportaj FOTO

Cahulenii au fost informați ce înseamnă Echipa Europa // Reportaj FOTO

Pentru a informa și a sensibiliza publicul cu privire la sprijinul oferit de Echipa Europa, implicit în ajunul Summitului Parteneriatului Estic, Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova a lansat campania de comunicare „Descoperă Echipa Europa”.

Campania va reflecta asistența oferită de către UE, statele sale membre și instituțiile financiare pentru cetățenii Republicii Moldova. Aceasta va prezenta istoriile de succes despre programele, proiectele și inițiativele locale implementate cu sprijinul UE, dar și suportul bilateral oferit de statele membre ale UE.

De asemenea, cetățenii vor avea posibilitatea să cunoască mai multe detalii despre Statele Membre ale UE și ambasadorii acestora, ca și parte a Echipei Europa.

Inițiativa Echipa Europa s-a născut din condițiile extraordinare create în 2020 de pandemia COVID- 19 ca răspuns european unit la nevoile majore apărute în țările partenere. Echipa Europa combină resursele colective de dezvoltare ale UE, ale statelor membre, inclusiv ale instituțiilor sale financiare și ale agențiilor de implementare: Banca Europeană de Investiții (BEI) și Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). Uniunea Europeană și statele sale membre, în calitate de Echipa Europa, continuă să rămână aproape de cetățenii Republicii Moldova, oferind sprijin dedicat pentru aproape toate sectoarele.

Articole similare