Publică un anunț
piatasud.md

Ce poți face de Hram în Cahul? Vezi programul

Ce poți face de Hram în Cahul? Vezi programul

Primăria mun. Cahul a pregătit un șir de evenimente dedicate Hramului Municipiului Cahul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”.

Astfel, cahulenii se vor bucura duminică, 19 noiembrie, de un Spectacol muzical-artistic „Dor, doruleț”, susținut de Ansamblul profesionist model de muzică şi dans popular „Izvoraşul” şi Ansamblul folcloric model „Altița”. Spectacolul va avea loc în incinta Palatului de Cultură „N.Botgros” cu începere la ora 17:00.

De asemenea, în ziua de 21 noiembrie, cu ocazia Hramului Municipiului Cahul dedicat „Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil”, renumitul interpret de muzică ușoară FUEGO, va susține un concert extraordinar începând cu ora 17:00, tot la Palatul de Cultură „N.Botgros”.

În aceeași zi, tinerii din Cahul se vor bucura de un concert în aer liber „Moldova are voce” unde vor evolua SATOSHI și Pasha Parfeni.

Amintim că evenimentele dedicate Hramului Municipiului Cahul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” au debutat la 15 noiembrie cu Expoziția de artă plastică „Elegia Autumnală”, ediția a IV-a (pictori din R.Moldova și România) în incinta Palatului de Cultură „N.Botgros”, apoi a urmat Festivalul-Concurs Național de Muzică Ușoară pentru Copii şi Tineri „Steluțe Cahulene”, ediția a VII-a.

Paște fericit!
Paște fericit!

În următoarele zile cahulenii se pot bucura de următorul program:

Articole similare