Publică un anunț
piatasud.md

Comisia Situații Excepționale Cahul sistează activitatea S.A. TRICON și Draxlmaier

Comisia Situații Excepționale Cahul sistează activitatea S.A. TRICON și Draxlmaier

Hotărârea a fost aprobată prin votul unanim al membrilor Comisiei. Astfel, până pe 31 martie aceste 2 întreprinderi mari de producție din raionul Cahul urmează să-și sisteze activitatea.

Pentru a sista activitatea acestor 2 întreprinderi au insistat Oleg Creciun, Directorul IMSP Spitalul raional Cahul și Alexandru Hagioglo, directorul Centrului de Sănătate Cahul.

Potrivit medicilor, aceste întreprinderi nu produc produse alimentare sau produse de strictă necesitate, iar situați epidemiologică poate ieși de sub control.

„Noi nu știm ce fac angajații și cu cine contactează în afara întreprinderii, dacă unii angajați nu administrează medicamente pentru a ascunde febra când vin la serviciu” a declarat Oleg Creciun.

Pe de altă parte, Alexandru Hagioglo a menționat că aceste 2 întreprinderi reprezintă un risc major și a făcut apel la membrii comisiei să asculte părerea medicilor, mai ales că aceștia sunt în prima linie de luptă cu infecția.

Reamintim că la ultima ședință a comisiei Situații Excepționale, Valentina Andreeva, directoarea S.A. Tricon, a declarat că o dată cu instaurarea stării de urgență, întreprindere își va sista activitatea.

Articole similare