Publică un anunț
piatasud.md

Consulul general al României la Cahul, Anca Corfu, își încheie mandatul. Mesajul ambasadorului Cristian-Leon Țurcanu

Consulul general al României la Cahul, Anca Corfu, își încheie mandatul. Mesajul ambasadorului Cristian-Leon Țurcanu

Consulul general al României la Cahul, Anca Corfu, își încheie mandatul. Diplomatul urmează să părăsească Republica Moldova pentru a prelua funcția de consul general al României la Vârşeţ, Republica Serbia.

Ambasadorul României în R.Moldova, Cristian-Leon Țurcanu, a venit cu un mesaj de mulțumire adresat doamnei Anca Corfu pentru realizările semnificative, obținute în perioada deținerii funcției de consul general la Cahul, precizând că această misiune a fost „plină de succes în regiunea de Sud de pe acest mal al Prutului”, transmite deschide.md

Am apreciat în mod deosebit profesionalismul cu care a abordat și depășit fiecare provocare, căldura și implicarea cu care a relaționat cu cetățenii. Consulatul General al României la Cahul, Republica Moldova, sub conducerea doamnei Corfu, a cunoscut o dezvoltare consecventă și o îmbunătățire susținută a calității serviciilor consulare oferite. Mai mult de atât, România a fost reprezentată cu demnitate și mândrie, de-a lungul unei misiuni încărcate de realizări semnificative.Doresc să îi mulțumesc doamnei Anca Corfu și să îi urez succes și multe împliniri în următoarea misiune”, a scris Țurcanu.

Articole similare