Publică un anunț
piatasud.md

Lucrările de reabilitare a Lacului Sărat au început!

Lucrările de reabilitare a Lacului Sărat au început!

Lucrările de reabilitare a Lacului Sărat au început cu evacuarea apei din lac.

În dimineaţa de 12 iunie, cu ajutorul tehnicii grele, a fost săpat un şanţ prin care apa se va scurge în râuleţul Frumoasa.Lucrările de reabilitare a Lacului Sărat au început cu evacuarea apei din lac. În dimineaţa de 12 iunie, cu ajutorul tehnicii grele, a fost săpat un şanţ prin care apa se va scurge în râuleţul Frumoasa. Aceasta este prima etapă în lungul proces de reabilitare a Lacului Sărat.

La moment, pentru angajaţii întreprinderii care urmează să efectueze toate lucrările, a fost puse la dispoziţie câteva camere în incinta Şcolii Primare „A. Donici”, unde vor fi cazaţi toată perioada desfăşurării proiectului.

Totodată a fost numit şi managerul de proiect, care a devenit dn. Cîssa Vladimir. Dumnealui urmează să întreprindă toate măsurile de asigurare a bunei desfăşurări a lucrărilor. 

Reamintim că la începutul lunii mai a avut loc festivitatea de lansare a proiectului de reabilitare a Lacului Sărat, însă lucrările propriu-zise au început doar acum.Conform proiectului, Lacul Sărat urmează a fi reconstruit până în luna octombrie a acestui an, lucrările de reabilitare ridicându-se la aprox. 9 mil. lei   

Articole similare